Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Luty 2021 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-01-14, 18:32   #980
Nairobi89
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Kaja wie co dobre
Za mną chodzą pączki takie domowe. Może w niedzielę zrobię. A raczej ja składniki będę odmierzać a Tz będzie gniótł ciasto i wykrawal

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Mmmm paczki domowe [emoji7][emoji7] jeju ale bym jadła

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1456 Pokaż wiadomość
Przejrzałam go pobieżnie na razie, ale z tego co widzę wszystko fajnie zebrane. Są przydatne informacje i poszczególne przegródki na badania, wizyty itp. Więc myślę, że przyda się, aby wszystko zebrać w jednym miejscu
Oczywiście mój Tż musiał skomentować ten zakup słowami: "A to nie wystarczyłby zwykły segregator?"... No nie, nie wystarczyłby

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Dziewczyny, jak dzwoniłyście do przychodni żeby znaleźć położną, która będzie przychodzić do was i dziecka po porodzie to jakie pytania zadawałyście?

Ja myślałam o tych:

1. Czy położna jest w stanie przyjeżdżać do nas do domu?
2. Jeżeli tak to może poprosić od razu o imię i nazwisko i jakiś numer kontaktowy, żeby łatwiej się było skontaktować już po porodzie.
3. Ile wizyt będzie? Czy faktycznie 6 czy w zależności od potrzeby?
4. Czy deklarację trzeba u niech osobiście złożyć czy można drogą mailową np.?
5. Czy można dziecko już teraz zgłosić do placówki, a pesel podać dopiero po urodzeniu dziecka?

Coś jeszcze jest takiego, że warto by o to od razu zapytać?
Ja bym.zapytala jeszcze kiedy trzeba poinformowac o urodzeniu dziecka bo np u mnie połozna prosiła o sms kiedy porod sie zacznie pozniej mam sie pochwalic ze mala na swiecie a pozniej po powrocie do domu i ona w ciagu 3 dni nas odwiedzi na 1 wizyte patronazowa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz