Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-01-15, 10:44   #1808
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie włosów cz. VIII

Cytat:
Napisane przez szepty_lasu Pokaż wiadomość
Juz sama nie wiem dziewczyny... chcialam isc do kogoś kto nie będzie mi wciskał kosmetyków za miliony. Tamta Pani wydawała się sensowna wcześniej [emoji14] ale chyba też odpuszczę sobie temat trychologów i poradzę się dermatologa.

Planujecie kupic coś z nowości od Agnieszki?
Ja uwazam, ze internet jest taka skarbnica wiedzy, ze moze sama poradizsz sobie z tym tematem.

Ja z Agnieszka daje sobie spokoj, jedynie na co poluje to na Dragona. Chociaz ta humektantowa odzywka wydala mi sie ciekawa, ale mi z nawilzaczami nie po drodze, wiec wiem,z e bedzie lezala jak nawilzajacy bez od Anwen, ktory stanowi jedynie dodatek do emolientowych odzywek.

Apropo nowosci to Anwen wprowadzi odzywke ochladzajaca blond wlosy, niestety nic nie wiadomo o skladzie - bedzie podobno dla wszystkich rodzaji porowatosci, wiec zobaczymy. Ale jak baedzie miala fajny sklad, to moze sie skusze Zdecydowanie blizsza mojemu sercu i wlosom jest ANwen Agnieszka to dla mnie ciekawostka

I tez nie wiem dlaczego z nowosci jest chyba CUrlmelon, ktory juz mial premiere

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843

Edytowane przez pseudofeministka
Czas edycji: 2021-01-15 o 10:53
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując