2021-01-19, 11:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Cytat:
Napisane przez Persefonia
Wyszłam od lekarza . Przejal mnie ten którego nie chciałam . Jak był na zastępstwie , jak byłam w 10tc ciąży to po zbadaniu ręcznie powiedział mi że dla niego to ciąża obumarła . Teraz dowalił się że mam za mały brzuch jak na ten tydzień ciąży .... Po zmierzeniu dziecka , pokrywa się z terminem z USG 1 prenatalnych . Więc według OM 32+3 według USG z pierwszego trymestru 31+2 mała waży 1800-1900 g no to chyba nie tak mało myślę . I tak jadę 8 lutego na kontrolna wizytę do lekarza który robił mi prenatalne bo z tym sprzętem i lekarzem ... Określił że będzie ważyć przy porodzie około 3kg . W drugiej ciąży jak mnie raz badał w 35 tygodniu to syn ważył 2100i napisał że waga końcowa to MAKS 3100 Urodziłam 3850g [emoji849] na szczęście zostały tylko dwie wizyty do rozwiązania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Co za typ [emoji85] współczuję że musisz na końcówce ciąży mierzyć się z takimi rzeczami.
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------
Uff w końcu Was nadrobiłam, po moich przebojach chorobowych z końcówki roku starszak poszedł w końcu do zlobka. Pochodził całe 4 dni i znowu chory. Ręce mi juz opadają bo on jest bardzo żywiołowy, a już teraz bieganie za nim sprawia że o 16 jestem nie do życia. Z pozytywnych wieści to wczoraj miałam wizytę, wszystko ok juz 1,5kg dziecka tyle że ułożony pośladkowo, mam nadzieję że jeszcze się obróci.
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Justysia2203
Pomogłaś, pomogłaś[emoji6] po prostu kupię jedne i drugie [emoji23] teraz mam wymówkę bo na pewno jedne będą to tego potrzebne a drugie do czegoś innego [emoji23]
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------
Jak sytuacja? Dalej czekasz?
|
Każda wymówka dobra do kolejnych zakupów, skąd ja to znam [emoji16][emoji23]
|
|
|