Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nikt nigdy się mną nie zainteresował
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-20, 12:02   #4
Niki041
Raczkowanie

Dot.: Nikt nigdy się mną nie zainteresował

Mam to samo, jeśli juz jakis się interesuje to stary dziad, który jest przekonany, ze lepsza mu się nie trafi i wystarczy mu ochłap w postaci mnie. Może jeszcze łudzi się taki, ze dzięki znajomości ze mna pozna inne, atrakcyjniejsze w moim wieku. Gadalam przez net z setkami facetów. Większość jest zdania, ze do ru...ania kobieta nie musi byc ladna a czesto nawet nie jest to wskazane i brzydkie sa tylko do bycia dzi...mi. Takie teksty ze strony facetów sa na porządku dziennym a wierzcie mi, mialam okres w życiu, kiedy sporo przesiadywalam na forach i czatach... A i w realu zdarzyło mi się to usłyszeć niestety.
Terapeuta pewnie cos pomoże. Mnie pomogły wszystkie perturbacje życiowe związane z mezczyznami, jakich doświadczyłam. Nie mam parcia i nie będę mieć, zeby poznawać. A tym bardziej na siłę. Od momentu przyjęcia takiej postawy czuję się spokojniejsza, zrozumiałam, ze tylko ja jestem w stanie obdarzyć siebie szczęściem. Chyba za bardzo zafiksowalas sie na punkcie mężczyzn. A to blad, bo nie potrzebujesz żadnego, żeby budzić się z uśmiechem na twarzy.
Niki041 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując