Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-01-25, 11:43   #1505
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, część XXII

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Nie wiem tz miał awersję do kredytów i nie chciał... Łatwiej nam było wziąć to mieszkanie, wyremontować i dopóki płacimy nikt nas nie wyrzuci. Fakt czynsz jest za duży i to mnie boli, ale za wynajem bym płaciła tyle samo a przynajmniej mam tak wyremontowane jak chce a nie narzucone przez właściciela. Te mieszkanie albo byśmy wykupili za parę lat z bonifikatą albo wrócili do mieszkania tz. Wszystko by było ok, nie miałabym aż tak mieszanych uczuć gdyby nie to, że dwa miesiące po podpisaniu umowy a miesiąc po remoncie tesc zmarł. No, ale gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem i takie gdybanie. Bo tz mnie namawiał na mieszkanie z nim i teściem, ale ja się nie zgodziłam absolutnie. Nikt nie mógł tego przewidzieć co się stanie. Teraz wyremontować trochę stare mieszkanie, wynająć i wtedy będzie nam lżej.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mamy zupełnie inne podejscie jako osoba wynajmująca mieszkania oglądam, wybieram jakie mi pasuje a potem wymagam, zeby mi ktoś nie wiem wymienił pralkę jak sie zepsuje, pomalował sciany jak są brudne itd. Nie robię tego z własnych pieniedzy i nie zamierzam. To, ze masz zrobione po swojemu jest zrobione twoim osobistym kosztem, bo sama za to zapłaciłas.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując