Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-02-01, 18:33   #1858
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie włosów cz. VIII

[1=d23e4c1348afa4365069847 cb82dee166acf5cc3_62b641f 267164;88479261]Nie wiem czy tu jakieś nieporozumienie zaszło, ale nie chodzi mi o żadne osobiste przepychanki
Pamięć mam dobrą ale krótką a od poprzednich postów trochę czasu minęło i już zwyczajnie nie pamiętam co tam konkretnie o tym Petalu było pisane. Może było coś o podrażnieniach, nie pamiętam. Zresztą to nie takie ważne - odniosłam się tylko do jednej wypowiedzi cytowanej, nie do wszystkich. Po prostu samo wypadanie to trochę za słaby objaw, za mało jak na diagnozowanie alergii, tyle miałam na myśli [/QUOTE]

No tak, ale to byl tylko przyklad Nie ma tematu!

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Shiz Pokaż wiadomość
Mnie na włosingu śmieszy, jak ktoś recenzuje odżywkę z cb, ktoś wytyka, że 'ale ma cb i bedzie cię podrazniac', pomimo tego, że autorka zaznacza że nie ma uczulenia na cb i nie unika, to i tak ciągną tę krucjatę...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

To prawda, widzialam to I zaraz oczywiscie Agnieszka wyprodukowala szampon bez CB. Przypadek? No i ostatnio tez cos bylo z poprawnoscia nazewnictwa, ze CB nie jest prawidlowe,, ze oznacza cos innego, a przeciez w cholere czasu to tam to funkcjonuje One tam sa ostro nawiedzone nad poprawnoscia tego wszystkiego, mnie ta sztywnosc, ktora tam panuje odrzuca

Za to ostatnio przerzucilam sie na grupe do Anwen i zdecydowanie normalniej. Nikt nie atakuje podprogowo tym wszystkim. Ania czasami wrzuci nowosci, doradza sie w roznych kwestiach. Ale nie ma tego napompowania i nadecia i nie wiadomo czego.

Tak samo ze szczotkami do włosow - typu , ze TT takie zło, a Olivia Garden samo dobro. Czasami zastanawiam sie czy za produkcja Olivii nie stoi wlasnie Agnieszka , bo jakos trudno uwierzyc mi w bezinteresownosc podniecania sie ta szczotka. A u mnie Olivia Garden masakrowala wlosy. Juz ponad miesiac nie czesze nia wlosow i widze naprawde znaczaca poprawe, koncowki nie sa pourywane ani nic. Czesalam TT, a teraz Anwen, ktora jest dla mnie numerem jeden.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując