2021-02-11, 05:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
Napisane przez echme
Ja nigdy nie przepadałam za paczkami bo jestem team bez nadzienia wiec wszystkie mini pączuszki i oponki uwielbiam a zwykle pączki z marmoladą jem na około a nadzienie zostawiam albo daje komuś do zjedzenia [emoji38][emoji38]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
[emoji23]
Ja jestem za tradycja, a tradycja nakazuje zjeść dziś paczka. [emoji2]
Cytat:
Napisane przez aktogimka
My sobie zrobiliśmy tłusty czwartek tydzień temu. Dawno tak rewelacyjnych "ponkow" nie jadłam.  Rok temu w ogóle nas ominął, bo byliśmy na drugim końcu świata i tam nie wiedzą co to dobry pączek.
Ale wiem co masz na myśli.  Ja zawsze w lutym myślałam o tym, że mam urodziny i że to taki mój dzień, a w tym roku wcale o tym nie myślę. Załącznik 7741092
|
Kurde, właśnie najlepiej wcześniej robić sobie te tluste czwartki, bo te paczki są smaczniejsze [emoji85]
Też jestem lutowa i to był taki "mój" Miesiąc [emoji85] a teraz mąż mówi, że będziemy robić jedną imprezę dla mnie i Małej [emoji849][emoji38]
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
Nie dam rady spać. Gdzies od północy do prawie 3 nie spałam. Może mały już mnie przyzwyczaja do nieprzespanych nocy
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
Współczuję [emoji85] miałam tak w połowie ciąży, teraz jak wstanę na siusiu to wracam i śpię dalej bez większego problemu... Ale u Ciebie może też ma znaczenie zmiana miejsca?
Ale miałam dzisiaj sen [emoji85] że ledwo się poruszalam taki wielgachny brzuch mi urósł [emoji85] to pewnie temu, że wczoraj przed snem oglądałam jaki jest wielki i zastanawiałam się jak ja go zrzucę [emoji85]
|
|
|