2021-02-13, 09:34
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie październik 2021 [emoji4][emoji7]
Cytat:
Napisane przez A_Lios92
U mnie chyba zależy od dnia. Czasem mdłości mi dokuczają, czasem nie. Częściej mnie za to nachodzi ogromna chęć na jakieś konkretne jedzenie. Ostatnio była to pizza z ananasem - nie mogłam się jej oprzeć.  Także jeśli to prawda, że z dziewczynką ma się chęć na słodkie, a z chłopcem na słone, to moje dziecko się chyba nie może jeszcze zdecydować.  W sumie płeć jest mi kompletnie obojętna, a Wy macie jakieś oczekiwania w tym zakresie?
Tak w ogóle to już widzę, że zaczyna mi rosnąć brzuch. W pierwszej ciąży też szybko zaczął, w 6 tygodniu nie wchodziłam już w żadne swoje dżinsy. Koniec końców przybrałam aż 22 kg. Miałam nadzieję, że teraz będzie inaczej, ale chyba zapowiada się powtórka.
|
Ja raz bym chciała syna, a raz córkę. Nie mogę się zdecydować tak samo jak przy pierwszej ciąży. Logistycznie lepiej by było aby był syn. Ale z drugiej strony chciałabym móc kupować te śliczne dziewczynkowe ciuszki, więc może lepiej córka. Z kalendarza chińskiego wychodzi syn, ale moje myśli ostatnio krążą przy córce. W każdym razie najważniejsze żeby było zdrowe.
Ja w pierwszej ciąży miałam jakieś 8-9 kg na plusie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|