2021-02-21, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 65.
Cytat:
Napisane przez Snowdrop_
To ja mam swojego fisia, buzię wycieram tylko i wyłącznie chusteczkami higienicznymi. Wiem, że to nieeko, ale to jedyny taki nawyk, którego nie umiem się pozbyć. Miałam problemy z cerą a obecnie buzia jest już prawie idealnie gładka, z jedną malutkim punkcikiem, który niedługo zniknie. Nie używam żadnych kremów, jedynie demakijaż i maseczka z glinka rhassoul. No i dieta, oparta na sezonowych warzywach. Zmarszczek nie mam żadnych, ani jednej na całym ciele, nawet zaczątku zmarszczek w wieku 31, za to niestety niedokrwistość i przez to jestem zbyt biała, jak śnieg.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Może zobacz te takie wielo płatki do zmywania makijażu?
Ale jeśli przez chusteczki higieniczne masz na myśli te zwykłe chusteczki, a nie te sztucznie nawilżane, to w sumie i tak spoko 
Ja czekam z niecierpliwością na to sztucznie produkowane mięso, bo dużo mniej zużywa się do tego wody + nie będzie trzeba zabijać tych zwierząt. Jeśli tylko będzie dostępne dla mnie pod względem ekonomicznym, to się bez mrugnięcia okiem przerzucę. I mam nadzieję, że oprócz wołowiny będą tak też mięso z kurczaka tworzyć
|
|
|