2008-09-01, 20:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Napisane przez plameczka
W takim razie tż powiem, ze zachowal sie chamsko.. Potrzebna Wam szczera i spokojna rozmowa, powiedz mu wszystko dokladnie. Ale spokojnie. A psychiatra Cie nie wysmieje. Zrozumie, ze jestes bardzo wrazliwa, bo taka jestes orzeszku
______
A ja zjadlam za duzo i jakies wyrzuty mnie biora. Niby co to jest 500 kcal nadmiaru, jutro dalej bedzie dieta, ale jednak. Postaram sie nie spanikowac  Mam ochote na łyche nutelli..
Chcialabym schudnac. Jakies 4-6 kg. Ale jak tylko trace na wadze, to ogarnia mnie jakis niepokoj. Chyba boje sie, zeby historia sie nie powtorzyla. Ale teraz to kontroluje, czlowiek uczy sie na bledach.
|
ja bym chciała schudnac 10kg. Wiem ze mam za duzo tu i ówdzie,głównie w boczkach. Nawet mi nie przeszkadzaja nogi,tylko te boczki
Ale staram sie zmieniac moje ciało głównie ćwiczeniami,jestem z siebie dumna bo robie je codziennie,chocby nie wiem jak mi sie nie chciało. Przyzwyczaiłam sie do wstawania rano i ćwiczenia,ciesze sie ze weszło mi to w nawyk. Na brzuchu są mięsnie,w sumie brzuch moze byc,ale te boki,to jest moja porazka
Co do jedzenia to sama nie wiem,raz na wozie raz pod wozem Czy da sie wymodelowac ciało tylko ćwiczeniami zeby było szczuplejsze czy do tego potrzebe jest schudniecie sie zastanawiam? nie mówie o tym ze sie bede obzerała i cwiczyła, ale o jedzeniu zdrowym plus jakies słodkosci.
Czasem ogarnia mnie zazdrosc o ludzi genetycznie szczupłych,wiem ze to nie ich wina ze sa szczupli z natury,ale to nie fair. Zreszta,co w zyciu jest fair
Dzis zjadłam w miare ok,doszła miseczka płatków nugatowych z mlekiem, 
Wiesz Plameczko,co do Tz ta- on zyje w innym świecie. Czasami to mysle,ze nie jestem mu potrzebna.
Po dwóch dzisiaj atakach histerii,niepohamowanego płaczu uspokoiłam sie.
Wybalsamowałam sie, obejrzałam film.
Jutro ide odebrac okularki w nowych oprawkach.
Moge tu czesciej pisac?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it
|
|
|