2021-03-04, 01:02
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Randka
Cytat:
Napisane przez dekko27
Czesc, co myslicie o pierwszej randce z Tindera u kogoś w domu? Pisze z facetem , wydaje sie sympatyczny, poukladany . Twierdzi,ze szuka zwiazku, mieszka niedaleko i zaprosil mnie do siebie, podal mi swoj adres, znam jego imie i nazwisko, wiec znalazlam potwierdzenia w sieci jego tozsamosci.
Ale go kompletnie nie znam, nie chce by myslal ,ze chodzi o seks..itd,..Albo doszlo do jakis dwuznacznosci..,bo przychodze do jego domu.Nie wiem czy czulabym sie komfortowo.
Ludzie bardzo roznie mysla, nie wiem jak on mysli do konca.
Mam swoja opinie o facetach na tej apce, tzn moze nie tyle co zla, ale wiele razy chlopak pisal,ze szuka relacji, albo zagadywal zwyczajnie a potem okazywalo sie,ze szuka seksu
Ja nie szukam i nie chce go uprawiac na 1 randce
Dodam,ze nigdy tego nie rozwazalam i odmawialam zawsze do tej pory ale chlopak wzbudzil moje zaufanie ...wiadomo,mozna spacer ale to nie to samo...w tych maskach itd,
Do mnie nie zaprosze,bo mam remont
Czy w trakcie pandemii umawiacie sie na 1 randke do domu?
Nie mam obsesji, wiem ,ze wiekszosc ludzi to nie mordercy i gwalciciele ale po prostu zastanawiam sie nad komfortem i poczuciem bezpieczenstwa u kogos w domu kogo nie znam.
|
ABSOLUTNIE NIE IDŹ DO OBCEGO TYPA DO DOMU!
Nie znasz go, nie wiesz kto to jest. Wiem, że Pandemia itd. ale dziewczyno ..mało to razy słyszałaś/czytałaś podobnych historii gdzie kobieta udała się z typem do niego i wyszło że albo ja zgwałcił/okleczył/porwał/zamordował itd? Bądź z natury nieufna, dobrze Ci radzę.
Przykład - Ted Bundy czyli seryjny m0rderca też wzbudzał w ludziach zaufanie o kobietach już niewpsomnę..a wiadomo jak to się skończyło.
Nigdy, przenigdy nie idź do obcej osoby do domu na pierwszym spotkaniu, nawet jak na drugim. Najpierw poznaj tą osobę i dowiedz się jak najwięcej.
Jeśli się w końcu po którymś spotkaniu zdecydujesz, nawet jeśli to jest pierwsze spotkanie (bo wiem że różnie bywa ) zachowaj środki ostrożności i wyślij dla zaufanej Ci osoby, zdjęcie chłopaka z którym jesteś, Twoje obecne położenie i miejsce do którego się udajecie, lokalizację itd. Im więcej szczegółów tym lepiej.
Nie ufaj ludziom, uwierz mi że lepiej na tym wyjdziesz.
|
|
|