Cześć w kolejnym wątku!
Próbowałam nadrobić zaległości, trochę się udało, ale nie na 100%, planuje teraz być na bieżąco.
Parę dni temu miałam pogrzeb w rodzinie i w ogóle ostatnie 2 tyg były do dupy. Ale jakoś trzeba się ogarnąć.
U mnie wg 15tc+3, brzuch sie robi widoczny, praktycznie z dnia na dzień wybuliło, jak patrze bokiem wydaje się duży jak na taki wczesny etap. Dostalam w prezencie Mustelę więc się smaruje, ale sama kupiłam sobie produkty z Nacomi, mają super bezpieczny i naturalny skład. Masło do brzucha przepięknie pachnie, polecam

Polecam przy okazji stronę strokao.pl, ciekawe analizy kosmetyków, dużo jest serii kosmetyków opisanych też dla dzieci, więc nam się przyda
Co do zakupów nie mamy nic jeszcze, czekamy do połówkowych, sporo ciuszków dostanę od rodzinki.
Połówkowe mam w 19tc+5, chce przełożyć na tydzień później, zobaczymy czy się uda.
Mam małe pytanie, co ile macie wizyty u ginekologa? Mnie jedna przepadnie właśnie z powodów rodzinnych, mogę umówić się do innego lekarza, tylko to będzie 6 tygodni od poprzedniej wizyty i zastanawiam się czy nie za późno.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka