2021-03-14, 16:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październik 2021.
Cytat:
Napisane przez I ona
My postanowiliśmy zostawić małego jeszcze rok w domu. Miał iść do przedszkola od września, tzn chcieliśmy go zapisać, ale skoro pojawi się noworodek w domu to postanowiliśmy go jednak zostawić. Nadal w duchu nie wiem czy to jest napewno dobra decyzja. Jednak boje się tego, że jak zacznie przedszkole to zaczną się choroby.. które przekaże noworodkowi, a to często się kończy jak się kończy. Wiem, że choroby zawsze dziecko wyłapać może, ale jednak przygoda z przedszkolem czy żłobkiem wyjątkowo temu sprzyja. Nie chcę ryzykować wizyt w szpitalu z maleństwem takim, zwłaszcza w dobie tego covida. No bo nie ukrywajmy, nic nie wskazuje na to by miało się to w tym roku skończyć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Kurcze no i ja też się zastanawiam czy nie przełożyć wysłania małej do przedszkola o pół roku... Z jednej strony skoro będę w domu i tak to może warto. Ale z innej ten kontakt z dziećmi. Moja jeszcze średnio mówi a zaraz będzie mieć 3 lata. Przy kontakcie z innymi dzieciakami jednak szybciej łapie. I czy bobas plus 3 latka w domu to będzie na moje siły [emoji848]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|