Dot.: Mamusie październik 2021.
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88578329]Ja się cieszę z jednej strony bo te okoliczności niestety nie sprzyjające udowodniły ze jak się chce to można pracować zdalnie na wielu stanowiskach. Mi to bardzo odpowiada chociaż wiem ze są osoby które czekają na powrót do biura. Chyba zależy tez od warunków w domu, nie każdy ma osobny pokój na biuro do pracy z domu itd.
Cieszę się bo moja firma jest akurat bardzo elastyczna i praca z domu lub tryb hybrydowy będzie już na długi czas normalnością. Na pewno się to przyda jak będę musiała wrócić po macierzyńskim do pracy [/QUOTE]Ja po pierwszej ciąży wracałam do obecnej firmy właśnie ze względu na to jak wygląda praca. W sensie jeśli tylko przełożony się zgodzi to nie ma sprawy możesz pracować z domu. A przy małym dziecku to super opcja.
Jeśli idzie o warunki to mam pokój biurowy co nie zmienia faktu, że mam też prawie 3 letnie dziecko które wejdzie wszędzie gdzie tylko chce. Ale i tak w danej sytuacji wolę pracować z domu nawet z tym małym potworkiem obok [emoji16]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|