2021-03-16, 00:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Do dziewczyn planujących operacje w Czechach
Cytat:
Napisane przez Majowka1
Hej dziękuję za odpowiedź
5h powrót pociągiem. Planuje tez nie wracać do razu po zabiegu tylko pobyc w klinice 2-3 dni. Myślicie że dam wtedy radę? Postaram się zabrać że sobą jak najmniej rzeczy żeby nie dźwigać
|
Założyłam, że mowa o powiększeniu piersi (wręcz mam wrażenie, że to przeczytałam). Autorko potwierdź, bo to rzeczywiście istotne. Zakładam, że o takiej sytuacji mowa i do tego się odnoszę.
Powiem Ci, że 2 czy 3 dni po możesz się czuć całkiem ok albo całkiem fatalnie. Poza tym możesz sobie zostać ile chcesz? Uzgodniłaś to z kliniką? Zwykle jest powiedziane, że na drugi dzień po zabiegu idzie się do domu, czyli musiałabyś sobie wykupić hotel. A czy to jest możliwe w dobie covida? Poza tym czy dasz radę bez opieki przetrwać tych kilka dni? Może być z Tobą słabo, ja po operacji nie mogłam bez pomocy podnieść się z łóżka, a nawet jak z pomocą wstawałam to płakałam z bólu.
W ogóle czy nie będziesz musiała robić kwarantanny po wjeździe pociągiem z zagranicy?
Uważam, że nie jest to dobry pomysł, wiele rzeczy po drodze może pójść nie tak i za dużo ryzykujesz.
|
|
|