2021-03-17, 20:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.V
Cytat:
Napisane przez echme
Właśnie na fb przeczytałam mnóstwo postów o tym że mamy przebierają swoje noworodki i niemowlaki w co innego na noc i w dzień świeże ubranko. Wy tez tak robicie? Bo Miśka chodzi w tych samych spodenkach już drugi dzień, jedynie body jej zmieniłam bo poprzednie się pobrudzilo od siku podczas przebierania i nie wiem czy jestem wyrodna matka czy jak [emoji19]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No cos ty moja chodzi w tym samym przez dwa dni bo co drugi dzien ja kapiemy chyba się posika,pokupczy albo za dużo uleje to przebieram.
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
Teściowa ma sposób na kolki. Woda święcona
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
Seriooo?🤣[emoji85][emoji85]
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
Cytat:
Napisane przez marga_zg
Echme ja też nie przebieram mojego specjalnie do spania. Ogólnie przebieram go jak jest potrzeba, zdarza się, że dwa dni ma to samo ubranko. Nawet nie po każdym ulaniu przebieram bo by mi ubranek niestarczylo [emoji28]
A karmienie jest dla mnie neutralne. Za to uwielbiam widok bobasa śpiącego przy cycu [emoji3059]
Jak którąś nie ma jeszcze szumisia to fajna promocja w Pepco. Po 55 zł są.
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
A normalnie są po ile i to ten whisper czy jak to się zwie??moja uspokajające szumy w telefonie ale boje się ze ten cały szumis niezrobi takiego efektu[emoji849]
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
Ja byłam dziś na paznokciach odpoczelam w ciszy i spokoju 3godz[emoji85][emoji85]
|
|
|