2021-03-21, 13:59
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie październik 2021.
Cytat:
Napisane przez natiii09
Szefowa - trzymamy mocno kciuki za wizytę  o której masz?
Johasia28 - cd oczyszczania przestrzeni widzę u siebie też tendencję.. zwłaszcza jeśli chodzi o wyrzucanie rzeczy 
|
Ja dzisiaj chciałam zrobić czystki w szafie ale chyba poczekam aż będę w mniej bojowym nastroju bo jakbym się rozpędziła to pewnie zostałby mi w szafie przeciąg.
U nas też rzutuje na to fakt, że my się chcemy jak najszybciej wybudować ale nie możemy znaleźć odpowiedniej działki w okolicy. Z drugiej strony wypadałoby jakoś mieszkanie nasze odświeżyć/przygotować pod nowego członka rodziny, ale z trzeciej strony ciągle mamy z tyłu głowy, że przecież zaraz stąd spadamy. A ja już mam taki wewnętrzny wkurz na to mieszkanie i mi się w ogóle nie chce koło niego nic robić [emoji14] [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88591717]17:50 ale zawsze jest opóźnienie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Kciuki za wizytę!
My się wczoraj o ciąży pochwaliliśmy przyjaciołom, co prawda cała rodzina poza rodzicami i moja siostra jeszcze nic nie wie ale jakoś tak z tą naszą grupa jesteśmy zdecydowanie bliżej niż z większą częścia rodziny więc skorzystaliśmy z okazji, że się nam wszystkim udało spotkać w jednym miejscu i czasie Tyle gratulacji zebraliśmy i widzieliśmy taka autentyczna radochę u nich, że naprawdę miło mi się zrobiło
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
|
|
|