2021-03-22, 12:30
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy skreśliłybyście faceta po takim tekście?
[1=dfa92456d73d4ef7a78ce23 27709265e19ebf5a3_60cd257 269584;88593935]Sama sobie odpowiedziałaś. Albo odpuszczasz, nie wypominasz, nie rozpamiętujesz albo się żegnacie. Fajnie, że z nim o tym pogadałaś. Więcej nie zrobisz.[/QUOTE]Racja, wiem o tym.
Z drugiej strony do tej pory czułam się w tej relacji bardzo bezpiecznie, wydawało się że jest naprawdę we mnie wpatrzony, dużo mnie komplementował (i to konkretne rzeczy, zarówno cechy wyglądu jak i charakteru, a nie ogólne komplementy w stylu "ładnie dziś wyglądasz"), mówił że żadna jego ex nie miała takiej figury czy takich ust jak ja, że z żadną nie miał takiego świetnego porozumienia, że jest między nami mega chemia, jak wychodziliśmy gdzieś razem nie latała mu głowa za innymi, na messku widziałam że rozmawia tylko z kolegami... A teraz gdzieś to moje "bezpieczeństwo" zniknęło i boję się, że już zawsze będę patrzyła na niego podejrzliwie.
Z drugiej strony ja jestem osobą, dla której liczą się przede wszystkim czyny, nie słowa. Może jak minie jakiś czas i zobaczę, że jest wobec mnie w porządku, nie ma żadnych dziwnych akcji i tak dalej to bardziej mu zaufam. W końcu to dopiero 3 miesiące związku a ja raczej rzadko daję pełen kredyt zaufania na start.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|