Dot.: Mamusie październik 2021.
Nebulizacja pomaga i można w ciąży - najlepiej z taka końcówka do nosa wtedy pięknie się wszystko czyści.
Szefowa u mnie przy przeziębieniu cały prenalen wylądował w kiblu - nie wiem kto wymyślił leki dla ciężarnych z czosnkiem, pewnie facet [emoji2957]
Gratuluję udanych wizyt!!!!!!
Dalej czekam na swoje PAPP-a - nie mam dalej [emoji24] coraz bardziej się stresuje.
Co do płci od samego początku czuje na dziolszke, ale też mam wrażenie że ta ciaza jest momentami totalnie inna poza jedna wspólną rzeczą - SŁODKIE!!!!!! I nawet cukru zaczęłam używać do herbaty a wyeliminowałam i słodycze i cukier i soki jakieś 2.5 roku temu całkowicie, teraz hulaj dusza......
Doszedł dzisiaj segregator - kurcze dla mnie to ekstra rzecz!!! Także dzięki (Zubi?) za polecenie posegregowane w końcu wszystko i tak mega przejrzyste że każdy znajdzie w sekundę to czego potrzebuje. I mieści się do małego obagowego plecaczka - takie trochę większe a5.
Dziewczyny wspominałyscie o poduchach ciążowych - polecacie z jakiejś konkretnej firmy? W poprzedniej ciąży miałam motherhood ale raz że ja zgubiłam [emoji2957] a dwa pamiętam że mega szybko mi się wyrobiła zbiła i w zgięciach poduchy w wypełnieniu robiła się szpara trzeba było ja trzepać co chwilę i wypełnienie wyłaziło przez poszewkę. Myślę czy jakiś noname z allegro czy macie coś sprawdzonego?
Dzisiaj zaliczyłam z młodym 2.5h spaceru (cudowna pogoda była!) i pilates 35min czuje ze żyję
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk