2021-03-31, 15:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
Napisane przez runawaytrain
Wszyscy chorzy, których znam, przynieśli to z pracy, potem pozarażali najbliższą rodzinę. Ale jeśli ma się aktywną infekcję, jakąkolwiek, to uważam, że lepiej się izolować dla bezpieczeństwa innych - u teścia zaczęło się niewinnym katarem... No i masz rację, teoretyczne znacznie bezpieczniej było rok temu, teraz jest taki moment szczytowy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Zrób test, będziesz wiedzieć czy to katar zwykły, alergiczny czy początek covidu. Wynik chyba jest tego samego dnia.
Ja na katar nie mogę zwracać uwagi, starszak ma go sezonowo wiosną, a TŻ cały rok[emoji28] ale jakbym stała przed takim dylematem to postarałbym się o skierowanie na test i albo wóz, albo przewóz.
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
My dziś korzystamy ze słońca, siedzę w dzieciakami na placu zabaw, przynajmniej się mogę przewietrzyć i wygrzać [emoji16] wczoraj poszłam spać w tak słabym humorze, że to koszmar. Ale dziś postanowiłam mieć tak wywalone jak i moja rodzina i nie będziemy zabiegać o bliższe relacje, jeśli oni do tego tak podchodzą.
|
|
|