Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrześniowe 2021
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-03-31, 15:26   #2013
Michiru
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2021

Cytat:
Napisane przez runawaytrain Pokaż wiadomość
Wszyscy chorzy, których znam, przynieśli to z pracy, potem pozarażali najbliższą rodzinę. Ale jeśli ma się aktywną infekcję, jakąkolwiek, to uważam, że lepiej się izolować dla bezpieczeństwa innych - u teścia zaczęło się niewinnym katarem... No i masz rację, teoretyczne znacznie bezpieczniej było rok temu, teraz jest taki moment szczytowy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zrób test, będziesz wiedzieć czy to katar zwykły, alergiczny czy początek covidu. Wynik chyba jest tego samego dnia.
Ja na katar nie mogę zwracać uwagi, starszak ma go sezonowo wiosną, a TŻ cały rok[emoji28] ale jakbym stała przed takim dylematem to postarałbym się o skierowanie na test i albo wóz, albo przewóz.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

My dziś korzystamy ze słońca, siedzę w dzieciakami na placu zabaw, przynajmniej się mogę przewietrzyć i wygrzać [emoji16] wczoraj poszłam spać w tak słabym humorze, że to koszmar. Ale dziś postanowiłam mieć tak wywalone jak i moja rodzina i nie będziemy zabiegać o bliższe relacje, jeśli oni do tego tak podchodzą.

Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując