Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 12.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-04-02, 16:09   #652
Misia452
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 12.

Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
Z mama ginekolog? Wiesz, chciała polecieć to poleciała. Wiadomo, że spotka się to z krytyką , ludzie są sfrustrowani, źli, niektórzy przerażeni. Więc musi się "usprawiedliwić" by nie stracić followersów.
Myślę że dużo ludzi postąpiło by podobnie do niej, jeśli miałoby możliwości. Ktoś wcześniej pisał, że od lekarza się wymaga więcej, tak jak od polityka. Czego oczekiwać od społeczeństwa, gdy i politycy i lekarze mają w tyłku pandemie i muszą wygrzać się w słońcu. A reszta niech kibluje w lockdownie. Osobiście uważam, że loty wakacyjne są obecnie po prostu wyrazem bezmyślności i samolubstwa.
Co innego podróż samochodem, ale w tłum lotniska bym się nie pchała. Ale każdy robi jak uważa. Mogłaby tylko przy tym nie pisać górnolotnych postów.

Poczytałam o cvt, przyczyną mogą być takie rzeczy jak ciąża, połóg, środki antykoncepcyjne itp. To nie jest tak, że tylko szczepionka jest przyczyną tej choroby. Myślę że to niestety loteria, są osoby którzy będą mieli powikłania w postaci cvt, tak jak niektórzy dostają zatorów np po środkach antykoncepcyjnych, czy wstrząsów po używaniu tamponów. Liczba przypadków jest naprawdę mała, jeśli popatrzeć na liczbę podanych szczepionek, ale ryzyko istnieje i powinno zostać wzięte pod uwagę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie chodzi mi o jej wyjazd, ale raczej o to jak mówi jak to wygląda

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując