Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 12.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-04-02, 20:02   #689
Martu_
Raczkowanie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 12.

Cytat:
Napisane przez kapsw Pokaż wiadomość
Ja się pożalę... Bo mi tak ciężko dziś. [emoji17]

6 doba chorowania, otarłam się o szpital już (spadała mi saturacja, ale się unormowało), dostałam dziś receptę na inhalacje i robię (przyjaciółka kupiła i przywiozła, lekarz przy następnym spadku saturacji powiedział, że bezwzględnie dzwonić na 112), mam nadal gorączkę, nadal kaszlę (teraz to chyba po inhalacji mi się odrywa więc może to dobrze), nie mogę zasnąć...

Nigdy nie myślałam, że na tyle ciężko będę to przechodzić, mam 28 lat. Żal do firmy, która po pierwszych przypadkach zwlekała z wysłaniem nas na zdalne ogromny... Bo też zaraziłam się w pracy... I mogliśmy tego uniknąć, gdyby w porę zaragowali, zamiast czekać tydzień z decyzją, czy jak mamy 3 os chore, które z większością z nas miały kontakt, to wysyłać resztę na zdalne czy nie. [emoji849]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zobaczysz, wszystko będzie dobrze, wypoczywaj, wiem, że łatwo mówić, ale staraj się nie stresować, organizm sobie poradzi, tylko daj mu czas [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Martu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując