2021-04-08, 16:45
|
|
Skrzat leśny
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 60
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;88630350]A to nie jest jedno źródło?
Możliwe, że się zanieczyściła czy coś.
Ja różnie reaguje na wodę. W Polsce mam suchą skórę aż skrzypi... potrzebuje balsamu. Za to nie raz na wakacjach kondycja skóry idealna bez żadnych balsamów itd.[/QUOTE]
Nie mam pojęcia czy to jedno źródło czy kilka, nie umiem aż tak bardzo w dorosłość Ale wiem, że np. w Polsce w domu rodzinnym całe ciało swędzi mnie okropnie zaraz po prysznicu, no zadrapać się idzie, natomiast gdy pojechałam z mamą nad morze, to tamta woda była już okej. Naturalnie im więcej o tym myślę, tym bardziej w moim mózgu w ich filtrowni dzieje się właśnie to, co w Hotelu Cecil 
Cytat:
Napisane przez Ava_
Dziewczyny ale straszycie...
Próbowałam się dodzwonić do councilu, żeby zapytać o ta wode. W necie nic nie znalazłam na temat zmian w wodzie ostatnio. Bo nadmiernie dbająca o higienę osoba na pewno nie jestem ani nie używam mocno wyperfumowanych balsamów.
A mocno wysuszona skore po kąpieli zawsze mam, bez balsamu się nie obejdzie. Już się przyzwyczaiłam, ze kremy do rak stoją w każdym pokoju, wazelina w każdej torebce. Ciagle się czymś smaruje od ponad dekady i nigdy problemu nie było.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Produktów do prania też nie zmieniałaś, tak? Ja mam dzisiaj jeden jedyny dzień w miesiącu, w którym nie biorę prysznica, więc zobaczę wieczorem czy to od wody.
|
|
|