Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnę w 2022
Wątek: Schudnę w 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-04-15, 09:17   #521
HellcatRedeye
Challenge(r) me!

Dot.: Schudnę w 2021

Dzien dobry, u nas dzis piekna pogoda, ptaki spiewaja, chce sie isc na spacer. Pracuje do 15, wiec mysle ze pozniej sie wybiore.

Cytat:
Napisane przez Michalina83 Pokaż wiadomość
Masz wagę analityczną?
Tak, dostalam "w nagrode" za przejscie na diete - Omron Viva. Wspolpracuje z aplikacja Samsung Health.

Cytat:
Napisane przez windowS17 Pokaż wiadomość
Ja po ważeniu i mierzeniu. W ciągu 2tyg uciekło mi z wagi -1,2kg, biust bez zmian, talia -2cm, pępek -2cm, biodra -1cm, udo -0,5cm. Powoli ale za to do celu. Muszę więcej hula hop kręcić. Tylko czy ja znajdę na to czas?
Piekny wynik!

Cytat:
Napisane przez shaylla Pokaż wiadomość
Mój ma dobre 2 lata więc na spacerach jest nie do zdarcia. Mój rekord to jednego dnia 33tys kroków - fajna trasa była ale myślałam, że nie dojdę do domu tak mnie nogi bolały. Pies zrobił jakieś 100tys kroków bo zawsze lata wszędzie dookoła. I kompletnie nie miał ochoty na powrót do domu.
Szalenstwo. Chyba gdybym miala takiego zywego psa to bylabym zmuszona wiecej km robic.

Cytat:
Napisane przez shaylla Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Lidlu - wzięłam spodnie rozm 42 i sweterek rozmiar M. Byłam pewna, że będą za małe i będę oddawać. Okazało się że są dobre! Wiem, że w Lidlu ciuchy wypadają większe, ale to i tak dla mnie sukces kupić coś w "normalnej" rozmiarówce!
To jest chyba najprzyjemniejsze w odchudzaniu jak sie wczesniej mialo problemy z rozmiarowka. W koncu isc do sklepu i moc wszystko przymierzyc, bo jest Twoj rozmiar.

Cytat:
Napisane przez Michalina83 Pokaż wiadomość
Fajnie kupić mniejsze ciuchy . Ja muszę się wybrać na zakupy ale w Lublinie nienawidzę kupować ciuchów. Chyba od kilku lat tu nie kupiłam nic (no dobra czasami w Lidlu kupię coś bo u moich rodziców nie ma lidla). Najczęściej kupuję ciuchy jak jestem u rodziców, ceny dużo niższe i wszystko można przejść pieszą a nie jeździć od sklepu do sklepu.
Ja tez nie znosze zakupow ciuchowych, brr. Ostatnio odkrylam Zalando, zamowilam na probe buty i zobaczymy co przyjdzie. Oczekuje paczki jutro. Poza tym zamawiam czasem przez Bon Prix - nie raz juz udalo mi sie ustrzelic fajne, niebabciowe rzeczy dobrej jakosci. Ale niestety nie raz, nie dwa sa kiepskie - ida do zwrotu.
HellcatRedeye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując