|
Dot.: Wiosna, Wiosna... Irenowa Wiosna!!! ~ 49
Cytat:
Napisane przez yyahyoo
wiem, ze to zalezy od Ciebie, ale kciuki moze pomogą w motywacji 
fajnie, ze te zmiany w jedzeniu dają efekty i widzisz poprawę samopoczucia. Ze słodyczai to jestem w szoku!! M0ze z czasem i na wadze sie ta zmiana uwidoczni? W sumie nabieranie kg tez chyba szybko nie przyszło, wiec i chuudniecie wymaga czasu....
widze, ze i u Ciebie wędlina powodowała dyskomfort... ja jem mięso 2 razy w tygodniu i lepiej sie czuje. Jak zjem czesciej to mi strasznie ciężko
|
Mięso, które sama przygotuję w zupach, gulaszach, kotletach mogę jeść, każde... Im jem wiecej warzyw, kasz tym ta gotowa wędlina nie każda mi służy.
Brak ochoty na słodycze, to myślę że u mnie zadziałało bardzo duże ograniczenie białej mąki. A wystarczy, że zjem przed obiadem kromkę chleba i cały dzień z głowy, zaraz zjadłabym jeszcze jedną, zaraz jestem głodna, ciągnie mnie do słodyczy... A jak tak ze 3 dni nie zjem w ogóle chleba, makaronu to i na chleb nie mam aż tak wielkiej ochoty.
Tak pięknie u mnie świeci słońce i tak pięknie do kompletu wieje... Chyba za długo nie posiedzę na tarrasso.
Czas edycji: 2021-04-21 o 17:19
|