Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-04-26, 18:52   #2103
pa780
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23

Cytat:
Napisane przez asdfmovie Pokaż wiadomość
Mam już odpowiedz dlaczego niektórzy nie dostają ulotek papierowych:

Trzeba założyć kartę w sklepie stacjonarnym mailing papierowy zwykle zaczyna przychodzić po ok 2 miesiącach. Jeśli ma pani kartę w sklepie stacjonarnym wystarczy kupić coś w sklepie raz i zapłacić kartą mailing papierowy powinien się aktywować papierowa wersja będzie przychodzić regularnie do skrzynki co miesiąc jeśli jednak zaprzestały zakupów w sklepie stacjonarnym na kilka miesięcy oferta przestanie zostać wysyłana bo jest ona skierowana do osób robiących zakupy min raz na 2 miesiące.

Ta ulotka jest skierowana do sklepów stacjonarnych. Z uwagi na koronawirusa firma zmieniła opcje jej wykorzystania również online lub telefonicznie . Ale aby ją dostawać trzeba się zapisać w sklepie .

Co nie zmienia faktu, ze troche to jest słabe. Chyba sprzedaż stacjonarna nie idzie [emoji848] ale co się dziwić jak stacjonarnie prawie nigdy się nie opłaca kupować
No nie wiem, ja zawsze dostaje wersję papierową a zakupy w sklepie stacjonarnym robię raz na rok [emoji848]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pa780 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując