Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Récital Préférence -trwała farba do włosówL’Oréal Paris
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-04-28, 23:32   #689
Ewafefka
Przyczajenie

Dot.: Islande-l'oreal recital preference-help!!!

Cześć. Ja też długo nie chodziłam do Salonu Fryzjerskiego, więc dziś kupiłam w Drogerii Rossmann Loreal Preference Sztokholm. Kupiłam bo koleżanka mi poleciła ten kolor oraz Wellaton w błękitnym opakowaniu (rozjaśniacz) ale wybrałam Sztokholm Loreal i to był strzał w dziesiątkę.

O dziwo moje odrosty rozjaśniła ta farba. Trzymałam dłużej bo 25 minut na odrostach i na końcach włosów 15 min. Nie uzyskałam platynowego blond, ale ta farba naprawdę rozjaśniła moje włosy. W środku jest spora tubka odżywki, która ma za zadanie chronić kolor rozjaśnianych włosów. Od razu po zmyciu farby, tą Odżywkę zaaplikowałam. Włosy są super nawilżone, mięciutkie, pełne blasku. Jestem przekonana, że po drugiej aplikacji tej samej farby Sztokholm włosy będą w kolorze identycznym, jak z opakowania co przewidział producent.

Bardzo jestem zadowolona z efektu. Żałuję tylko, że tak dlugo czekalam i nie kupiłam jej wcześniej.
Ewafefka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując