Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chłopak 19 dziewczyna 32 lata
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-05-10, 00:17   #10
v-x-n
Wtajemniczenie

Dot.: chłopak 19 dziewczyna 32 lata

Moj chlopak jest 12 lat ode mnie mlodszy. U mnie tez sie zaczelo od kolezenskiej relacji, a pozniej nie wiem co sie stalo, ale skonczylismy w zwiazku.

Przeszkadza mi roznica wieku, nie lubie o tym myslec. Przez te 12 lat miedzy nami mialam ogromne watpliwosci - chlopak jest co prawda dojrzaly i poukladaly jak na swoj wiek, jestesmy tez na podobnym etapie w zyciu (on poszedl bardzo szybko do pracy, ja raczej bardzo pozno), a i tak jakies zgrzyty sa. Ona pewnie Cie polubila, ale ma takie mysli, jakie mialam ja, tzn. "chyba upadlam na glowe, co ja do cholery robie".

Na Twoim miejscu bym sie dwa razy zastanowila. Jest miedzy wami ogromna roznica wieku oraz odleglosc. Teraz ci sie moze wydawac, ze fajnie sie klika i w ogole, ale mozesz wladowac sie w ogromne g###o jezeli sie zwiazecie. Kobieta po 30stce moze miec ogromne parcie na szybkie zamieszkanie razem (w tym wieku z reguly nie czeka sie latami), slub czy zalozenie rodziny, a Ty nie masz nawet 20stu lat.. mam duzo kolezanek w tym wieku i czesto po 30stce rzucalo im sie na mozg, ze to juz ostatni dzwonek i trzeba lapac co sie nawinie.

*** Gdyby moj chlopak nie byl na podobnym etapie co ja (tzn. praca i tak dalej), to w zyciu bym nie rozwijala tej znajomosci. Nie wyobrazam sobie spotykac sie ze studentem, zupelnie mnie to odrzuca.
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując