Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kryzys w małżeństwie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-05-13, 22:46   #62
OkiemMezczyzny
BAN stały

Dot.: kryzys w małżeństwie

Autorko.
1. Nie wiem czy mąż wali Cię w rogi czy nie i nikt tu tego nie wie łącznie z Tobą na tym forum .
2. Ogólne Fakty są takie że jak facet ma ogromne ciśnienie w pracy to nie ma ochoty na seks. Może tak się zdarzyć nawet kilka tyg czy miesięcy ale to trwa stanowczo u Ciebie za długo.
3. Uczuć w tym zwiazku do Ciebie nie ma. Gdyby bylo to wolał by spędzić noc z Tobą niż z sąsiadami chlejąc do rana. Czy to odreagowanie stresów czy świadoma ucieczka aby nie spędzać czasu z Tobą tego nie mogę wiedzieć.
4. Jest związany emocjonalnie jedynie z dziećmi - taki obraz się wyłania.
5. Kochasz go ale ile byś nie kochała to nie starczy na dwojga.
Wyjscia.
1. ludzkie - znajdujesz opiekę nad dziećmi abyście mogli poza domem spokojnie porozmawiać.
Pytasz o co chodzi. Czemu tak jest. Dlaczego unika zbliżeń i Ciebie samej. Powiedz uczciwie że meczyy Cię ta sytuacja i jak nie ma uczucia z jego strony to chcesz też ułożyć sobie życie z kim innym. Jeśli chce walczyć to idźcie do specjalisty.
2. Wyjście #2. Kupujesz dyktafon załączany automatycznie na dźwięk i umieszczasz w wynajmowanym mieszkaniu lub/i umieszczasz kamerę. Z kamerą jest większe ryzyko że ja znajdzie. Możesz to zlecić firmie. Bez problemu znajdziesz na necie. Pytanie czy chcesz wiedzieć wszystko.
Osobiście wolę rozmowę, co zrobisz Twoja Decyzja. Jeśli macie rozmawiać to poza domem aby dzieci nie przeszkadzały i słuchały tego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OkiemMezczyzny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując