Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielki problem z poceniem się dłoni i stóp
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-03, 12:34   #2
motylek1303
Raczkowanie

Dot.: Wielki problem z poceniem się dłoni i stóp

Mam to samo ale w największym natężeniu na stopach a nie na dłoniach. Lato jest dla mnie koszmarem: mogę nosić wyłącznie buty z samego materiału gdzie pot się wchłania bo w innych tak mi się nogi ślizgają, że buty spadają Dermatolog kazał mi zbadać tarczycę bo to niby objaw tarczycowy. Badania nic nie wykazały i dermatolog stwierdził, że ja już tak mam i przepisał jakieś spirytusy do przecierania dłoni i stóp które i tak nic nie pomogły. Jedyne co faktycznie pomoglo to krem URO (niestety jest tylko na stopy) ale po 3 użyciach skóra na nogach wygladała jak w najgorszym stadium łuszczycy więc zrezygnowalam i automatycznie pocenie wrócil. Ratuję się teraz tak jak Ty etiaxilami i podobnymi specyfikami ale rezultaty są nieciekawe. Czekam z utęsknieniem na jesień, gdy będę mogla nosić zmknięte buty i rajstopki. Może faktycznie jakieś jeszcze badania ale pytanie jakie?

Utrzymywanie wagi
Zapuszczanie włosów
Kocham i jestem kochana! (taki oto banał )

motylek1303 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując