2008-09-03, 15:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Złote piaski;d
Cytat:
Napisane przez linkaa1987
Oczy bardzo fajnie podkreślone, cień ładnie wyciągnięty, kolorki pasują i do Twojej urody i do koloru oczu. Z twarzą gorzej, to znaczy nie ma dobrego ujednolicenia i brakuje mi modelowania twarzy.
Poza tym w oko rzuciły mi się Twoje brwi. Wg mnie są za bardzo oddalone od siebie przez co hmm no jest to dziwne wrażenie optyczne, widać tam pojedyncze wyskubywane włoski więc postaraj się je zapuścić a oczka będą o wiele ładniej wyglądać  Bo sam kształt jest ok  Sama mam podobne, ale ja bardziej je wysmuklam, bo twarz mam dość okrągłą 
To tyle, hmm dużo troszkę, ale chyba przeżyjesz 
Debiut jak najbardziej udany, zapraszamy częściej! 
|
dziękuję za miłe słowo, bo już mnie zeżarło takie niemiłe uczucie że nie powinnam dawac tu zdjęc z taką amatorką;/ powiem tak- nad modelowaniem twarzy nigdy tego nie robiłam bo miałam bardzo problematyczną cerę ( właśnie widac ślady) i pory do dziś mam rozszerzone.Bałam się, że mnie po tym obrzuci bo będę miała "za dużo" na twarzy. Dlatego jakikolwiek brązer muszę dopiero kupic, to samo korektor.a rzęsy mam z natury takie rzadkie jakby pojedyńcze- kiedys były wogóle niewidoczne...to teraz są już bardzo wzmonione. jak mogłabym je podrasowac? hehe dziękuje za rady;-)
Cytat:
Napisane przez sylwia532
i juz widze blad skad t zdjecia takie-robisz je pod swiatlo  sprobuj ustawic sie do swiatla a nie pod i bedzie ok
makijaz przyjemny-ladne brazy,zlotawe aczkolwiek nie przemawia do mnie ta kreska
|
a jaka jest różnica pod światło a do światła? heheh, bo wydawało mi się że je robię do światła...dwie ostatnie fotki z fleszem bo bez wyszły ciemne całkowicie;/ chyba powinnam nauczyc się robbic zdjęcia. również dzięki za rady;D
|