Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 61.
Cytat:
Napisane przez Kala713
planuje zakup raid przeciw komarom (taki do kontaktu) ale tak sobie dzi¶ pomy¶lałam czy to aby nie będzie przeszkadzać kotu?
Tzn nie tyle przeszkadzać czy to bezpieczne dla niego?
* dwa dni temu pisałam tutaj w sprawie klimatyzatora na oku miałam daysona ,dzi¶ zrobiłam sobie rajd po sklepach żeby czego¶ poszukać.
Były daysony,dziękuje bogu ,że się powstrzymałam i go nie kupiłam
Obecnie my¶lę o DELONGHI PAC N82 ale muszę się z tym przespać czy go kupić.
|
Przy kocie to bym radziła siatki na okna nawet takie zwykłe na rzepy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Mimiko
Korzystacie ze stoperów do uszu na noc? Je¶li tak to powiedzcie proszę z jakich i czy nie odczuwacie potem dyskomfortu? Jako¶ mam obawy, że stopery mog± powodować infekcje albo uszkadzać słuch, ale jestem zdesperowana, bo pies s±siada ujada cał± noc 
|
Używam piankowych i zawsze rano dezynfekuje uszy jakim¶ płynem typu ocenisept. No i te piankowe też piorę co jaki¶ czas. Mam uszy i cerę ogólnie z tendencja to różnych wykwitów więc czuję że czasem po kilku dniach używania co¶ mi się chce w uszu robić. Na słuch to jednak wpływu szkodliwego nie ma. Mówię tu o czę¶ci zewnętrznej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz