Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrześniowe 2021
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-07-04, 21:06   #4311
Michiru
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2021

Cytat:
Napisane przez sale_girl Pokaż wiadomość
Taaaak i ja właśnie to chyba mam od wczoraj, taki hejt na ludzi xD Przed ciążą czasem też mi się to włączało. Przez cały dzień nie miałam ochoty zajrzeć do social mediów, jak ktoś do mnie pisał, to zlewałam, a nie daj Boże mama zadzwoniła I przez to cały weekend taki do d*py, niby coś tam zrobiłam, ale ledwo co, większość przeleżana i przebimbana.

Ja też nie mam apteki I na przemian mam fazy "łeee jeszcze czas" i "jezu już 30 tydzień trzeba działać". Obiecałam szwagierce, że poczekam na nią z praniem i układaniem ciuszków, ale ma do nas przyjechać dopiero po weekendzie za 2 tygodnie, czyli koło 19.07. Do tego czasu musimy ogarnąć kącik przy łóżku, bo tam będzie łóżeczko, a mój stolik nocny (taka mała komódka) wyniesiemy do salonu i tam będą rzeczy małego, więc chcę je już prać i układać na gotowe. Aptekę chyba ogarnę w tym tygodniu i postaram się od razu popakować większość rzeczy do szpitala, potem dorzucę tylko ubranko dla Stasia na wyjście (w moim szpitalu ubierają w szpitalne ciuszki na czas pobytu, więc nie trzeba nic brać) i jakieś tetry, nie tetry, co tam trzeba będzie. Muszę podpytać koleżanki, które rodziły w tym samym szpitalu, czy wymagają rożka, bo nie chce mi się go wciskać :/
Nie mogą Cię zmusić do rożka tak naprawdę. Jakieś szaleństwo. Jeśli czujesz się z rożkiem pewniej to kup, ale dziecko jest pod Twoją opieką i to Ty decydujesz w co ubierasz, w czym trzymasz. To raczej nie jakiś terror że musisz mieć. Co innego ciuchy czy tetra, bez tego naprawdę ciężko funkcjonować, ale rożek jest zbędny, a położne doskonale sobie radzą bez niego. Jak nie chcesz to nie bierz.
U nas tę ciuszki zapewnia szpital, ale nie wiem w jakie będą chcieli wciskać małą i boję się, że nie będę miała nad tym kontroli, że mi ją będą chcieli przegrzewać, więc biorę własne i będę ubierać wg uznania.
Dorobiłam się rozstępów. Na nodze. Na piszczeli. Z przodu🤦🤯 co za głupie miejsce na rozstępy....

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Macie coś z Babyly? OMG jak mi się ich bawełniano-lniane kocyki wafelki spodobały 🤩

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując