Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym wyleczyć zaskórniki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-01, 09:28   #347
sarenka
Zakorzenienie

Dot.: Czym wyleczyć zaskórniki??

Cytat:
Napisane przez Migdal_Eder
jestem zła, bo ktoś, kradnąc mój nick, kradnie również moja tożsamość!!! tak się nie robi!!!! jesli nie masz koncepcji na własne "ja" w ineternecie, to przynajmniej nie zagarniaj sobie czyjegoś!!! ((((((((((((((
Cytat:

Mój nick został dużo wczesniej zarejestrowany na innym portalu, który z kosmetykami nie ma absolutnie nic wspólnego, tak jak samo znaczenie zwrotu "Migdal Eder"; dlatego napisałam, ze uzywanie go w kontekście wągrów, pryszczy, brodawek jest nie na miejscu! to tak jakby ktos sobie zarejestrował nick "Jezus Chrystus" !!! trochę by tutaj nie pasowało, mało, obraża uczucia religijne innych!!! czytajcie teksty ze zrozumieniem, bo bezmyślne kopiowanie ładnie brzmiących sformułowań może wprowadzićwłaśnie taki zamęt!
pozdrawiam i mam nadzieję, że juz więcej na tym forum nie będę musiała się wypowiadać M.E.
I co z tego, że używałaś tego nicka na innym forum? To nie jest argument. Wybrałaś słowa, które przewijają się przez Stary Testament i chciałabyś mieć na nie wyłączność?

Z mojej strony EOT, ale to już drugi przypadek na tym forum, że ktoś ma pretensję o to, iż inna osoba popełniła plagiat kopiując jej nicka [zaczerpniętego z Biblii]...

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując