Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Złote piaski;d
Wątek: Złote piaski;d
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 10:25   #8
malamaluczka87
Zadomowienie

Dot.: Złote piaski;d

Cytat:
Napisane przez yaminishi Pokaż wiadomość
Moim zdaniem debiut jak najbardziej udany
Podzielam opinię na temat brwi, są bardzo ładne ale troszkę za daleko rozstawione. Poza tym masz bardzo sympatyczną twarz
Mam pytanie co do podkładu którego używasz. Sama mam dość problematyczną cerę, jak u Ciebie się on spisuje i przede wszystkim jakiego używasz odcienia? Przymierzam się do jego zakupu ale jest dość drogi i w dodatku musiałabym się nieźle nagimnastykować żeby go zdobyć a nie wiem czy warto
dziękuję bardzo;-);-* co do podkładu i cery powiem tak- jeżeli masz twarz przesuszoną środkami i leczeniem- trądzikowa lubi się łuszczyc mimo tego że z natury jest tłusta- w tedy podkład się nie spisze. Trzeba ją pierwsze podreperowac i odpowiednio nawilżyc- mikrodermabrazja fajnie sobie radzi z tym problemem. Jeżeli natomiast masz cerę mieszaną, z tendencją do wysypów - ale nie jest przesuszona- jak najbardziej podkład polecam. SPF 30 decyduje tak samo o kolorze- ten jest taki jasnobeżowy- należy do jaśniejszych kolorów. Bardzo ładnie kryje i wyrównuje koloryt. Trzyma się cały dzień i nie zatyka porów- poza tym ma wysoki filter co w problematycznej cerze bardzo się liczy. Przed nim stosowałam również bardzo dobry podkład sypki mineralny ArtDeco- kolor ciemniejszy od tego, ale przez sypką konsestencję i nakładanie pędzlem kabuki sprawiał naturalne wrażenie. Również nie przytyka porów, jest nieco tańszy i świetnie się sprawdza u trądzikowców i " mieszańców" jak chcesz mogę zrobic jego zdjęcie. Niestety nie sprawdza się jako podkład z którym można się przemieszczac- lubi się przesypywac- do użytku domowego jak najbardziej.

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując