Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 61.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-08-01, 20:48   #4511
beatiska
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 61.

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Które konkretnie oglądałaś?
Ogólnie ten plastik "rozpracuje się" z czasem i będzie dużo łatwiej korzystać Ja w szosie mam elite cannibal i na lajcie, w czasie jazdy, wyjmuję z niego bidon, a potem wkładam. W starym góralu miałam elite custom- taka sama historia. W obecnym góralu mam specialized z ładowaniem bocznym (bo rozmiar ramy i umiejscowienie śrub na koszyk sprawiają, że klasycznego koszyka tam nie załaduję) - no i on faktycznie "ciężko" chodzi.

Edit.
Koszyk też nie może być zbyt luźny, żeby bidon nie wypadł na wybojach
Oglądałam Triban, bo potem były jakieś drogie. Chyba nie było tych Elite. teraz widzę na stronie, ze jest elite custom. Chyba pojade jeszcze raz do decathlonu, bo niby na tsornie pokazuje, ze u mnie jest.
Jaki bidon do niego masz, też z decathlona?
Ja jak włożyłam ich bidon, to nie potrafiłam go wyjąć, boże dlatego, ze nie przypięty... Wiem, ze koszyk powinien trzymać, ale ja na lajtowe jazdy chce, że nawet myślę, zeby am butelkę tylko wkładac, która nie musi być silnie trzymana.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując