A ja jednak powracam na momencik ; ) Nude Make Up ;-))
Witajcie kochane dziewczyneczki ! To prawda... bez wizażu życie nie jest takie piękne.. Stęskniłam się za Wami ! Za mną już prawie tydzień uczenia się w nowej szkole... Jedno mogę powiedzieć: z fizy jest taka kosssssa ! Ja nie wiem jak przetrwam Muszę się przyzwyczaić, że codziennie beda pytać... Ehh.. trudne życie gimnazjalisty.. w podstawówce to była taka labaaa... Robiliśmy co chcieliśmy i tylko co jakiś czas spr... Ehh.. Dobra nie użalam Wam się już Skorzystałam z chwilki czasu i wykombinowałam coś takiego.. Miało być baardzo delikatnie.. na zdjęciu jest aż ZA delikatnie... Pozjadało kolory... Na zdjęciach widać jakąś pomarańczę.. w rzeczywistości to był brąz... nie wiem czemu tak wyszło... W ogóle przepraszam za jakość zdjęć - jest do Mało co widać... ale zresztą taki był zamiar Makijaż wykonałam w 10 min No to przejdźmy do rzeczy 
Kosmetyki:
*Krem tonujący Ziaja Nuno
*Róż Vipera
*Trochę rozświetlacza Inglot
*Cienie Inglot Vertigo beżowe
*Cienie Inglot trójkolorowe brązowe
*Kredka czarna Mon Ami
*Tusz Maybelline Define-A-Lash
*Błyszczyk Brązowy Gosh
To wszytsko Oceniajcie moje 'dzieło' Wiem, wiem, że znów zwyklaczek... Może nie dlugo wkleję fotki z makijażem jaki robię do szkoły.. jest baaardzo leciutki 
Edytowane przez xPoziomkax
Czas edycji: 2011-10-17 o 22:04
|