2021-09-06, 14:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Napisane przez aniyam
Moje denko sierpniowe. Filtr Biore całkiem fajny, micel Bioderma to już kultowy produkt, serum Verso bardzo fajne, ale ze względu na cenę już raczej nie kupię, tusz i podklad Chanel uwielbiam. Sorbet do rąk Fluffy średni a peeling Resibo dla mnie koszmarek, jakbym smalcem się smarowała 
|
Fajne, brawa!!! 
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
Cytat:
Napisane przez Karola 87
To moje denko. Cansada ten krem arganowy z nacomi takie se, miałam lepsze w tej cenie.
|
Arganowy ale to ja sie pytalam? bo ja sie z arganem nie lubie od lat.... Tak czy siak, za denko 
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez aniyam
 klaski
ja teraz w butiku kupiłam ten nowy Sublimage z pędzlem, ale żal mi go otwierać  Mam nadzieję, że nie będzie taki fajny jak ten w słoiczku, bo cena jest zaporowa, więc wolę żeby mi się nie spodobał  ot, babska logika 
|
tzn, na moj chlopski rozum wydalas kupe kasy aby sie upewnic ze sublimage jest do niczego? Madra kobieta!!! 
|
|
|