Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-09-06, 14:00   #4858
cansada
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Moje denko sierpniowe. Filtr Biore całkiem fajny, micel Bioderma to już kultowy produkt, serum Verso bardzo fajne, ale ze względu na cenę już raczej nie kupię, tusz i podklad Chanel uwielbiam. Sorbet do rąk Fluffy średni a peeling Resibo dla mnie koszmarek, jakbym smalcem się smarowała
Fajne, brawa!!!

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Karola 87 Pokaż wiadomość
To moje denko. Cansada ten krem arganowy z nacomi takie se, miałam lepsze w tej cenie.
Arganowy ale to ja sie pytalam? bo ja sie z arganem nie lubie od lat.... Tak czy siak, za denko

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
klaski

ja teraz w butiku kupiłam ten nowy Sublimage z pędzlem, ale żal mi go otwierać Mam nadzieję, że nie będzie taki fajny jak ten w słoiczku, bo cena jest zaporowa, więc wolę żeby mi się nie spodobał ot, babska logika
tzn, na moj chlopski rozum wydalas kupe kasy aby sie upewnic ze sublimage jest do niczego? Madra kobieta!!!
cansada jest offline Zgłoś do moderatora