Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co byście zrobiły? Nieszczerość faceta na starcie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-07, 11:29   #60
martini85
Raczkowanie

Dot.: Co byscie zrobily? Nieszczerosc faceta na starcie...

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Nikt się nie oburza że przebierasz jak w ulęgałkach tylko szczerość nie sprawia że Twoje zachowanie przestaje być słabe.
Serio czułabyś się komfortowo gdyby facet po kilku tyg randek powiedział Ci ''daj mi jeszcze tydzień bo testuję inne dziewczyny i za jakiś czas dam ci znać czy wybrałem ciebie''?
Poza tym określiłaś się powiedzmy po miesiącu, a wymagasz od niego identycznego terminu. A gdyby jego tempo to było kilka tyg po Tobie? Nie widzisz tutaj pewnej niedorzeczności.
Popadasz w takie skrajności i tyle tu egzaltacji że trudno uwierzyć że wątek jest na serio.

Natomiast odpowiadając, nie jest fajne że facet zamiast odpowiedzieć że np. jeszcze chce chwilę zaczekać zanim ''to on się na ciebie zdecyduje'' (w końcu on na Ciebie czekał, aż zakonczysz swoje parady adoratorów...) - albo na spokojnie powiedzieć że ok, też uważa że to już czas zamknąć profil randkowy - dostał jakiegoś małpiego rozumu a już udawanie idioty że nie umie skasować, żena. Do tego te wyznania miłości, szybkie dość, pachną wyrywnością i brakiem stałości.

Ale może skoro pomimo tylu randek ciągle jest coś nie tak i cudem znalazłaś tego faceta który Ci podpasował pod wieloma względami może warto dać mu szansę zamiast tracić czas na kolejny tysiąc randek. A może nie warto i facet to idiota bo początki jednak ma troszkę słabe.
No to sie roznimy, bo podczas gdy ja wole kiedy facet mi powie, ze sie rozgalda, bo szuka zwiazku na stale, a tak to widzi, bo sie rozczarowal ogolnym zaangazowaniem innych, Ty wolisz kiedy facet mydli Ci oczy, ze Cie i tylko Cie pragnie, a za Twoimi plecami przebiera na lewo i prawo. Faceci siedza na portalach dlugo dlugo po wejsciu w zwiazek, ale najlepiej przymknac na to oko i udawac, ze jest cacy [emoji57]. A potem same dramaty, ze klamie, zdradza i co nie tylko. Nie mam czasu na takie gowna. Stawiam na szczerosc jakkolwiek bolesna ona by nie byla. To on wymagal ode mnie okreslenia sie po miesiacu, ja wrocilam do rozmowy po 2 tyg bycia oficjalnie razem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
martini85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując