Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 21:48   #197
gabs
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do gabs
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Zamówiłam zestaw za 34 $, słoik do mieszania (wymieszam 2 podkłady i uzyskam idealny odcień, między chłodnymi różowymi tonami a neutralnym, jasnym beżem) i zestaw próbek. Machnęłam im notkę by nie zapomnieli o gratisiku Za wysyłkę krzyknęli 9,40, a co się namęczyłam z płatnością to moje... Okazało się że korzystniej jest naliczać wg kursu banku bo wtedy przy kwocie 41,80 $ wyszło mi 2 zł taniej. A jak sobie zrobiłam limit i przy kursie paypala przekraczałam limit o złotówkę, a przy kursie banku byłam złotówkę przed limitem no to różnica jest. Uff... Troszkę się jeszcze obawiam że mi będzie chciał ściągnąć kilka razy za każdą próbę ale mam nadzieję że będzie ok... Jak co to dam znać.

Faktycznie oopłaca się brać zestawm próbek ale ile razy można testować podkłady? Szkoda że nie można jak w innych zestawach dowolnie komponować ilosci poszczególnych składników (vide - któraś z was zamówiła w tym zestawie 6 pędzli - i jest ok). Chętniej bym potestowała róże i pudry...

/Girigiri de itsumo ikite itai kara.../
/Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../

<Real Face by KAT-TUN>

1. Oszczędzam
2. Nie wydaję
3. Odkładam
4. I pojadę, zobaczycie!
gabs jest offline Zgłoś do moderatora