2021-09-07, 14:34
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część V
Cytat:
Napisane przez Lojra
Kolorystycznie mam myślę w 90% dobrze skomponowaną pod DA szafę, ale to w sumie samo wyszło, nie robiłam żadnych czystek w szafie ani dużych zakupów. Jakoś tak stopniowo podochodziły rzeczy w kolorach ciemnej zieleni, ciemnobrązowe. Mam dużo starych bordowych ciuchów, które mam od kilku lat, więc chyba podświadomie ten kolor wybierałam wcześniej  Gorzej jest z fasonami, bo jednak większość to takie typowe bazowe ciuchy.
Co do Kibbe to zapewne jestem FG, ale nie robiłam już żadnych przymiarek, aby się w tym upewnić. Ostatnio biję się z myślami czy nie ściąć włosów bo jakoś nie mogę ich ogarnąć. Mam włosy do pasa i z jednej strony chciałabym mieć piękną bujną grzywę a'la Penelope Cruz (musiałabym popracować nad objętością u mnie, bo mam włosy przyklapnięte), ale z drugiej ciągle chodzą za mną włosy jakie miała Tokio w 1 sezonie Dom z papieru i tak siedzę i myślę nad tym od paru miesięcy i nic z tym nie robię, bo jednak boję takiej dużej zmiany 
|
Według mnie faktycznie możesz brać pod uwagę czyste Gamine albo FG. Co do włosów, to się nie wypowiem, bo sama mam z nimi problem chciałabym jakoś podbić skręt, ale póki co, niewiele z tego wychodzi. Jeżeli masz z natury proste włosy, to może faktycznie je skróć (najlepiej do ramion) i będziesz miała spokój.
|
|
|