Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co byście zrobiły? Nieszczerość faceta na starcie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-07, 14:34   #66
martini85
Raczkowanie

Dot.: Co byscie zrobily? Nieszczerosc faceta na starcie...

[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;88890400]Dobrze to może ja spróbuję odpowiedzieć na Twoje pytanie bo jak widać żadna dotychczasowa odpowiedź Cię nie zadowala. Jest takie stare mądre przysłowie "każdy sądzi wedle siebie". Sama potrafisz grać na kilka frontów równocześnie dlatego jesteś tak podejrzliwa względem tego faceta choć obiektywnie on nic złego nie robi. Opisane tutaj przez Ciebie zachowanie jest dziwne ale czytając Twoje posty przepełnione agresją i przekonaniem o swej nieomylności zakładam że nieźle naskoczyłaś na tego biedaka który po prostu próbował odeprzeć atak.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]A Twoje zgnusialstwem. Myslisz, ze masz jakies specjalne moce, bo wchodzisz na moj watek i postanawiasz sie powymadrzac? Co jak co, ale ja przede wszystkim nie zebralabym w sobie tyle energii, zeby tak namietnie po kims jechac. Zeby jeszcze byly konkretne podstawy...
Chetnie wyslucham madrych rad, ale te napakowane jakas osobista pretensja- moze warto wsluchac sie w sama siebie, bo mi wyglada na mega kompleksy. I nawet dalej nie jest jasne, czy w waszym idealnym swiecie nalezy trzymac kurczowo pierwszego napotkanego, czy randkowac, ale tym samym udawac, ze spotyka sie tylko z ta jedna osoba. Obydwa zachowania sa slabe.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez martini85
Czas edycji: 2021-09-07 o 14:37
martini85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując