Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 21:54   #75
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
podoba mi sie Jadore-ale jest w rezerwacji no i ten taki jajowaty perfum???ale to pwenie za duzo...krem moge oddac za perly....aha zaraz zmykam bo maz z pracy wraca
J'adore i ten jajowaty(fotka jest dla kogoś) niestety nie.Ale może chciałabyś jeszcze ok 15\30 ml niszowca Le Feu Light(nie do zdobycia już w perfumeriach,bez kartonika) i ok 20\100 ml też niszowca Thais de Puig(tester bez zatyczki i kartonika).Przy tych drugich ciężko jest określić dokładnie pojemność ze względu na kształt flakonika,dlatego zrobiłabym fotke.A Le feu chyba mam i zaraz dodam.Oba to świeże,bardzo przyjemne zapachy,które bardzo lubie i nie mam ich wystawionych do wymiany.Nie pachnie nimi co druga dziewczyna na ulicy.Dołożyłabym jeszcze czekoladkę Bourjois lub coś z biżuterii i innych z wątku.Plus cztery czy pięć próbek niszowych perfum(to malutkie pojemnosci,ok 0,5 do 1,5 ml,popatrzę dokładnie)

Edytowane przez Zielona30
Czas edycji: 2010-12-04 o 10:50
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując