Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 20:57   #2506
Serenite_
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Ale super zdjęcia...śliczne. Podwodna panienko czy ty przypadkiem nie byłaś w raju??
Syrenko a czemu ja ciebie nie widzę na NK?
Asiu właśnie jak twoja psinka?

Ps. Do Asi i Syrenki czy widzialyście zdjęcie z takimi dziadkami, ta starsza pani ma 20 lat. (nie mówie o sobie)

A czytając wasze doświadczenia z biochemi chyba skuszę się przy okazji. Bo wciągające to jest czytając was...tylko ja mam suchą skóre a tam większość chyba do przetluszczającej się skóry.?
znalazłam tez jakis pyłek na skórę głowy , ale nie bardzo wiem jak go stosować.
Bo ona przebrana jest za babcię, ale twarz ma młodą

Nie widzisz mnie, bo ja szpieg
Cytat:
Napisane przez Yolla Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Truskawki i Truskawków po długiej nieobecności

Dotarłam i ja do III części, ale ponad 80 stron, to chyba nie nadrobię

Tak jak pisałam wcześniej wyjeżdżałam do rodziców, później remont, znów wyjazd, a teraz się pochorowałam (znów ) Na szczęście antybiotyk bardzo pomaga, a myślałam, ze będę musiała zmienić, bo wczoraj było okropnie.

Parę razy wczesniej próbowałam dostać sie na ten wątek, ale zawsze zawieszal mi sie komputer i do tego nie wiem dlaczego akurat na tym wątku.
moze trzeba było trzy razy zapukać i obrócić sie na pięcie , to by pomogło

Na naszą TRU teraz prawie nie zaglądam, bo kasy brak niestety Zaczęły sie wydatki przedszkolne
Zresztą wkurzyłam się na TRU, bo zamówionego wcześniej pudru Borghese do tej pory nie mam. Niby juz jest w Polsce, ale jeszcze do mnie nie dotarł. Jedno zamówienie musiałam anulować, coś PayPal poszwankował i teraz czekam na zwrot kasy, a drugie niby ok, ale musiałam parę maili wysłać z wykrzyknikami i dopiero ruszyli się z moim zamówieniem. Nie wiem dlaczego cały czas miałam Pending zwrotnych maili dostałam chyba juz od całej obsługi

Poczytam trochę co tu się działo, bo strasznie sieza wami stęskniłam
Witaj Jolu
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora