Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 22:00   #2844
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ma się dobrze Dodatkowo ten Zorac powoduje, że tylko bym chodziła i się drapała Czytałam, że to normalna reakcja skóry, tak jak łuszczenie się, więc z niekrywaną niechęcią czekam na to lnienie Ale po łuszczeniu ma podobno pojawić się nowa i zdrowa skóra Więc obecnie mam twarz nieźle podrażnioną, ale mam nadzieje, że będzie lepiej

Babcia ma się całkiem dobrze To zapewne dzięki Wam

Zapomniałam, że miałam Cię gnębić jeśli chodzi o tego endokrynologa Masz mi coś do napisania w tej sprawie

Trzymam kciuki żeby wszystko zaczęło sie jak najszybciej goić. I żebyś opanowała pokusę drapania

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Dzieki Właśnie obserwuje i nie zadomawiam się jeszcze nigdzie Dziwią mnie takie osoby co już pierwszego dnia są ze sobą bardzo zżyte i zachowują się jakby znały się od dawna.
Co do Twojego samopoczucia to mam nadzięję, że szybko przejdzie Pozytywne fluidy i nasza włosomaniaczkowa moc zostały przekazane
Dziękuje. Ch6yba moc zaczęła działać ...
I myślę, że w klasie jest jeszcze kilka
osób w podobnej sytuacji jak Ty.

Cytat:
Napisane przez palomino Pokaż wiadomość
TO jest norwegia

edit: uups jedna fota boczkiem - sorki %-)

O co kaman?

dzisiejsza wizyta u dentystki była, delikatnie mówiąc, bardzo, bardzo nieprzyjemna. Okazało sie, ze przyczyną bólu był nie ten ząb, którego leczyłyśmy. Inny, po którym tego nie było widać, był w dużo gorszym stanie. Jak wracałam p[o wizycie to czułam sie jka kobieta po przejściach... nie chcę zapeszać, ale teraz jest dużo lepiej. Ząb nie boli. Dziękuję Wam za wsparcie i dobre fluidy

Przed chwilą obejrzałam 'Lost', bardzo długo czekałam na nową serię

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując