Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włamanie do opuszczonej nieruchomości
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-09, 07:32   #55
Sally1642
Rozeznanie

Dot.: Włamanie do opuszczonej nieruchomości

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Jestescie niepowazni i nieodpowiedzialnoi, bo jedno patrzy na drugiego czy ktos cos zrobi, a wtej chacie wolna amerykanka, a jezeli wszyscy sa wspolwlascicielami to kazdy ma interes i obowiazek by sie tym zajac. Naprawde nie myslicie o tym, ze cos moze sie stac? Przyjdzie zima , zaczna rozpalac ogniska czy cos zeby sie ogrzac to do tragedii duzo nie trzeba, a jak sa blisko sasiednie nieruchomosci to juz w ogole. A wy ani tego nie chcecie nigdzie zglosic ani ni, nikt nie kaze wam plotow robic.
Z tego co pisała autorka to póki co są jedynie spadkobiercami a nie współwłaścicielami (nie było sprawy spadkowej) a to duża różnica.

Gdybym mieszkała za granicą i jakaś kobieta z mojej rodziny dzwoniłaby do mnie że w lokalu który mamy zapisany jako spadek ktoś przebywa i JEJ to przeszkadza to bym powiedziała by ruszyła swój tyłek i się tym zajęła. Nie dziwię się że pozostałe osoby nie reagują bo mają prawo mieć tą ruderę w nosie.

Autorko: oboje jesteście ze swoją matką niepoważne. Ile wy macie lat, 5? Wieczne gadanie "niech ktoś coś, byle nie ja bo ja to delikatna kobietka jestem" zamiast zachowywać się jak dorośli ludzie i zadzwonić na policję.

No komedia
Sally1642 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując