2021-09-09, 08:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Napisane przez cansada
zapomnialam napisac ze bardzo fajne i wydajne. zuzylam cale, ale nie w terminie 6 miesiecy. Nakladalam po retinie na cala twarz i szyje raz w tyg chyba albo cos kolo tego. ALe na to wpadlam jak minelo 2/3 miesiece uzywania na noc pod oczy na krem i nie widzialam zadnego ubytku. Jako ze nic a nic sie nie dzialo to uzywalam dalej. To w sumie tluszcze, nie psuja sie tak jak produkty na wodzie.
Te opakowania mozna wymieniac na ich produkty za doplata na rozmaitych targach. chyba za sloiczek odejmowali 7zlotych...
|
Ooo, spróbuję w ten sposób. Od kilku dni używam nowego retinolu, nie wiedzę żadnych niepożądanych zmian, poza mniejszym nawilżaniem, a niestety moje ulubione serum -raz użyte- zostało we Wrocławiu niby mają odesłać, no ale zobaczymy, znając ich tempo, to szybciej kupię nowe.
Dobrze wiedzieć, o tych słoiczkach. W piątek byłam na targach, ale do ich stanowiska była taka kolejka, zw odpuściłam. I jeszcze przegapiłam Szmaragdowe Żuki, czego do działa żałuję...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|