2008-09-04, 22:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Cytat:
Napisane przez juleczka1980
Ja palę też na balkonie, a jak już pizga straszliwie to wtedy przy otwartym oknie w kuchni.
|
Czyżby następny klub na wątku??? 
Cytat:
Powiedzcie mi laseczki, jak u was wyglądały początki / pierwsze dni z nianią? Co robiła, czy byłyście cały czas obok, czy tak, żeby dziecko was nie widziało? Kurcze jakieś takie nowe to wszystko dla mnie .
|
Ja w sumie nie miałam wyjścia, z nianią którą teraz mamy musiałam Elis zostawiać od razu na 9 godzin, bo poprzednia, do której przyzwyczajałam małą sukcesywnie, zrezygnowała.
Cytat:
Napisane przez kropka241
ale malutko do czytania 
|
I obawiam się (mam nadzieję, że niesłusznie) że będzie tendencja spadkowa w ilości postów. Urlopy wychowawcze się kończą z takich czy innych powodów, nasze dzieci już nie przesypiają całych dni tylko myślą jakby tu sobie krzywdę zrobić...
Cytat:
no to ja cos skrobne
|
Tak, podnieś statystyki 
Ehhhh, uprzedzenia...
Cytat:
acha no i firma ktora miala nam robic okna jutro znow przelozyla termin... zamiast 3 tygodni czekamy juz 9 a oni maja to gdzies, zawsze im cos wypada dzis znowu im jakiejs czesci nie dowiezli z bialegostoku i przez to mamy czekac do nast srody
a teraz pije biale winko... mniaaam..
|
Extra z tymi oknami. Nic tylko ich zastrzelić .
Cytat:
Napisane przez Patrilla
kropka241 pokaż tatoo  ja jestem fanką 
smacznego winka ja dziś idę spać choć powinnam pracować ...
|
No pokaż Kropka tatoo, ciekawa jestem. Sama bym sobie nie zrobiła, ale u kogoś czasami mi się podobają 
Jakby się kto pytał, to myje sie właśnie. Mojej córki chusteczkami do pupy
|