Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 22:08   #1454
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Ja palę też na balkonie, a jak już pizga straszliwie to wtedy przy otwartym oknie w kuchni.
Czyżby następny klub na wątku???

Cytat:
Powiedzcie mi laseczki, jak u was wyglądały początki / pierwsze dni z nianią? Co robiła, czy byłyście cały czas obok, czy tak, żeby dziecko was nie widziało? Kurcze jakieś takie nowe to wszystko dla mnie .
Ja w sumie nie miałam wyjścia, z nianią którą teraz mamy musiałam Elis zostawiać od razu na 9 godzin, bo poprzednia, do której przyzwyczajałam małą sukcesywnie, zrezygnowała.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ale malutko do czytania
I obawiam się (mam nadzieję, że niesłusznie) że będzie tendencja spadkowa w ilości postów. Urlopy wychowawcze się kończą z takich czy innych powodów, nasze dzieci już nie przesypiają całych dni tylko myślą jakby tu sobie krzywdę zrobić...

Cytat:
no to ja cos skrobne
Tak, podnieś statystyki

Cytat:
mielismy dzis dzien gosciowy rano poszlam zalatwic jedna sprawe w kancelarii w kosciele. bylam z Adrianem no i oczywiscie dziecko jak to dziecko cos sobie opowiadal i ogolnie byl wesoly ale nie jakos glosno a kobieta co byla przed nami w kolejce oczywiscie komentowala ze tak sie zle Adi zachowuje no to mowie glosno ze Adrianku badz cichutko bo tam se pani starsznie denerwuje, a ona ze to denerwujace jest takie odglosy (A ADRIAN NIE BYL WCALE GLOSNO) no tojej powiedzialam ze cos latwo sie denerwuje a jak jej przeszkadza to zeby sobie uszy zatkala oczywiscie pogadala sobie o tym ze takie jak ja to nie powinny miec dzieci (mam dosc duzy tatuaz na plecach no i to wlasnie bylo przyczyna tego komentarza) tak mnie wkurzyla ze pozwolilam Adrianowi robic tyle halasu ile tylko chcial lacznie z waleniem w stol butelka
Ehhhh, uprzedzenia...

Cytat:
acha no i firma ktora miala nam robic okna jutro znow przelozyla termin... zamiast 3 tygodni czekamy juz 9 a oni maja to gdzies, zawsze im cos wypada dzis znowu im jakiejs czesci nie dowiezli z bialegostoku i przez to mamy czekac do nast srody

a teraz pije biale winko... mniaaam..
Extra z tymi oknami. Nic tylko ich zastrzelić .

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
kropka241 pokaż tatoo ja jestem fanką
smacznego winka ja dziś idę spać choć powinnam pracować ...
No pokaż Kropka tatoo, ciekawa jestem. Sama bym sobie nie zrobiła, ale u kogoś czasami mi się podobają

Jakby się kto pytał, to myje sie właśnie. Mojej córki chusteczkami do pupy

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora