Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Napisane przez aniyam
 teraz na targach we Wro była mama z córką  tzn na tych w Hali, natomiast były też drugie w Czasoprzestrzeni ale tam nie zauważyłam kto stoi  Też chciałam to masełko ale niestety dla mnie za ciężkie i za tłuste pod oko, dlatego wzięłam ten krem pod oczy z 23 karatowym złotem i krem do rąk z wit A + E, mocznikiem 5% i ekstraktem z czarnej porzeczki
|
To maselko moze byc za ciezkie pod oko, ja nakladam minimalnie na noc, moze dlatego zuzycie bylo minimalne. ale na twarz i szyje super u mnei sie sprawdzilo. Krem wyglada fajnie skladowo, teraz po tych alkoholach na rece skora mnie boli dosc czesto i szukam takich intensywnych i regenerujacych. Niechs ie dobrze sprawdza.
Panowie to czarusie! moze maja zakaz ha ha ha
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------
Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa
|
mam je na liscie ----byc moze-- wszyscy maja parcie na ich kosmetyki, mam i ja!
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------
Cytat:
Napisane przez aniyam
My byliśmy w sobotę w godzinach obiadowych w Czasoprzestrzeni na foodtrackach i ludzi sporo I na jedzeniu i w środku przy kosmetykach, potem podjechaliśmy na Hale i tam już swobodnie było, do wejścia nie było kolejki a na samych targach trochę ludzi było ale bez szaleństw, najwięcej po tej stronie z artykułami dla dzieciaków. Oprócz La Le kulilam tylko ceramikę od GajaArte, piękne rzeczy mają. Chciałam tam zrobic sobie perfumy u Mo61, ale mój chlop już marudny się zrobił i odpuściłam  A Ty kupiłaś coś fajnego?
|
piekna ceramika
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------
Cytat:
Też byłam w sobotę. Na Halę wyszliśmy około 14 i niestety, odruchowo poszłyśmy w prawo, czyli dzieci  .
W temacie Mo61, to podobno bardzo dużo zależy od osoby, która nalewa, więc zapachu mogą się id siebie różnić, a przyznam, że ten pan mnie nie przekonał do zakupu. Nie wiem, czy to jego cecha, czy ktoś to zdenerwował, ale do kobiety przed nami mówił z poziomu "nic nie wiesz, nic nie umiesz, a mi się nie chce tego tłumaczyć", więc na dzień dobry zrezygnowałam...
A z zakupów słabo, wpadła świeczka "inspirowana książkami" - mają dobry pomysł, który mnie kupił. Perfumy do samochodu, bo wreszcie jest coś o zapachu mięty, do tego Palo Santo. Chociaż mam do niego zastrzeżenia, bo po odpaleniu pachnie trochę inaczej, niż to które znam.
A w Czasoprzestrzeni tylko podkład mineralny od ecolore. Niestety jest odrobinę zbyt ciemny, a szkoda, bo formuła dla mniej najlepsza.
W listopadzie są planowane jeszcze podobne targi, więc już zaczynam oszczędzać
 mam nadzieję, że będzie więcej fajnych rzeczy, bo to jakoś tak słabo, jak dla mnie. Nie wiem czy to efekt pandemii, ale liczyłam na więcej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ciekawe co piszesz o Mo61, bo mnie w taki sposob potraktowali w sklepie w Krakowie dawno temu jak sie otworzyli. Nie tylko nie wydam u nich kasy ale odciagam potencjalnych kupcow rowniez....
Za zakupy
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------
Cytat:
Też byłam w sobotę. Na Halę wyszliśmy około 14 i niestety, odruchowo poszłyśmy w prawo, czyli dzieci  .
W temacie Mo61, to podobno bardzo dużo zależy od osoby, która nalewa, więc zapachu mogą się id siebie różnić, a przyznam, że ten pan mnie nie przekonał do zakupu. Nie wiem, czy to jego cecha, czy ktoś to zdenerwował, ale do kobiety przed nami mówił z poziomu "nic nie wiesz, nic nie umiesz, a mi się nie chce tego tłumaczyć", więc na dzień dobry zrezygnowałam...
A z zakupów słabo, wpadła świeczka "inspirowana książkami" - mają dobry pomysł, który mnie kupił. Perfumy do samochodu, bo wreszcie jest coś o zapachu mięty, do tego Palo Santo. Chociaż mam do niego zastrzeżenia, bo po odpaleniu pachnie trochę inaczej, niż to które znam.
A w Czasoprzestrzeni tylko podkład mineralny od ecolore. Niestety jest odrobinę zbyt ciemny, a szkoda, bo formuła dla mniej najlepsza.
W listopadzie są planowane jeszcze podobne targi, więc już zaczynam oszczędzać
 mam nadzieję, że będzie więcej fajnych rzeczy, bo to jakoś tak słabo, jak dla mnie. Nie wiem czy to efekt pandemii, ale liczyłam na więcej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ciekawe co piszesz o Mo61, bo mnie w taki sposob potraktowali w sklepie w Krakowie dawno temu jak sie otworzyli. Nie tylko nie wydam u nich kasy ale odciagam potencjalnych kupcow rowniez....
Za zakupy
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Marigold19
Ja skorzystam z tego, że mam tu dwie wrocławianki i powiem Wam, że z zainteresowaniem obserwowałam kobiety na ulicach i z miejsc, które odwiedziłam wrocławianki mają chyba najfajniejszy styl ubierania się  Inaczej niż u mnie w mieście.
|
Uwielbiam ogladac ludzi na ulicach!!!1
|