Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Napisane przez cansada
To maselko moze byc za ciezkie pod oko, ja nakladam minimalnie na noc, moze dlatego zuzycie bylo minimalne. ale na twarz i szyje super u mnei sie sprawdzilo. Krem wyglada fajnie skladowo, teraz po tych alkoholach na rece skora mnie boli dosc czesto i szukam takich intensywnych i regenerujacych. Niechs ie dobrze sprawdza.
Panowie to czarusie! moze maja zakaz ha ha ha
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------
mam je na liscie ----byc moze-- wszyscy maja parcie na ich kosmetyki, mam i ja! 
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------
piekna ceramika 
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------
Ciekawe co piszesz o Mo61, bo mnie w taki sposob potraktowali w sklepie w Krakowie dawno temu jak sie otworzyli. Nie tylko nie wydam u nich kasy ale odciagam potencjalnych kupcow rowniez....
Za zakupy 
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------
Ciekawe co piszesz o Mo61, bo mnie w taki sposob potraktowali w sklepie w Krakowie dawno temu jak sie otworzyli. Nie tylko nie wydam u nich kasy ale odciagam potencjalnych kupcow rowniez....
Za zakupy 
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Uwielbiam ogladac ludzi na ulicach!!!1 
|
Ja też Szczególnie lubię obserwować, jak są ubrani
|